Ελεγκτική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας
  English  

Σεμινάριο με θέμα τον καινούριο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (2016/679)
19/11/2019

Η Ελεγκτική Υπηρεσία διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα τον καινούριο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (2016/679), με έμφαση στην επίδρασή του στα Ανώτατα Ελεγκτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ), κατά τη διεξαγωγή των ελέγχων τους, καθώς επίσης όσον αφορά στη διαχείριση, αποθήκευση και καταστροφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το σεμινάριο παρουσιάστηκε δύο φορές, την Πέμπτη 14/11/2019 σε όλο το προσωπικό της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, καθώς και σε φιλοξενούμενους από ελεγχόμενους οργανισμούς και υπηρεσίες, και την Παρασκευή 15/11/2019, στη Λάρνακα, σε 22 συμμετέχοντες από 13 ΑΕΙ της Ευρώπης.

Οι ομιλητές του συνεδρίου, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία, ήταν ο κος Johan van Damme, Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο κος Niels Bertil Rasmussen από το Γραφείο του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η κα Irene Haller από το Γραφείο Εσωτερικού Ελέγχου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Audit Office - Seminar
Johan Van Damme
Εισηγητές Σεμιναρίου
Συμμετοχή Ελεγκτικής Υπηρεσίας
Niels Bertil RasmussenΕισηγητές Σεμιναρίου
 Συμμετοχές απο Ανώτατα Ελεγκτικά Ιδρύματα Συμμετοχές από Ανώτατα Ελεγκτικά Ιδρύματα

Στις 15/11/2019 ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο και Γενικό Ελεγκτή της Κρατικής Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Σερβίας, Dr Duško Pejoviæ, με τον οποίο αντάλλαξε ιδέες για θέματα της επικαιρότητας και συζήτησε πιθανούς τομείς συνεργασίας.

Dr Duško Pejoviæ - Δρ. Οδυσσέας ΜιχαηλίδηςDr Duško Pejoviæ - Δρ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Άκης Κίκας


Σχετικές Παρουσιάσεις

Παρουσιάσεις + Supportive Documents.zipΠαρουσιάσεις + Supportive Documents.zipΚατεβάστε το αρχείο τύπου rar Παρουσιάσεις + Supportive Documents.zipBack To Top